Online Support GStarCAD CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Online Support GStarCAD duurt 1 dag van 9.00 tot 16.00 uur en kost  €695,-. Deze dag is bedoeld voor mensen die snel op gang willen worden geholpen met GStarCAD of al wat kennis hebben van GStarCAD maar nu in de praktijk tegen een aantal vragen aan loopt. Onze GStarCAD specialist helpt u met deze vragen. GStarCAD is een van de tools om 2D en 3D technische tekeningen te maken. Het wordt gebruikt in diverse vakgebieden om objecten te ontwerpen.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    Objecten getekend, denk hierbij aan: lijnen, cirkels, bogen, rechthoeken en driehoeken Objecten modificeren: verwijderen,roteren, verplaatsen, schalen, spiegelen Omgaan met teksten en tabellen Omgaan met layers Objectsnaps en grips, blocks, Arceren Model- en paperspace Printen en Plotten De verschillen met AutoCAD Inschrijven Naam Email Een online support dag duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: AutoCAD 2D BasisCursus: AutoCAD 3D BasisOnline Support: AutoCADOnline Support: BricsCAD