Online Support GStarCAD CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support GStarCAD bij Geo-ICT?

Zoek je een manier om je GStarCAD skills naar een hoger niveau te tillen, zonder eindeloos door forums en handleidingen te hoeven spitten? Geo-ICT’s Online Support GStarCAD is jouw shortcut naar succes. Met een hele dag ondersteuning, van 9.00 tot 16.00 uur, voor slechts €695,-, sta je er niet alleen voor. Onze GStarCAD-specialisten, ware meesters in hun vakgebied, staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je door de complexiteiten van zowel 2D als 3D technische tekeningen te loodsen.

Ontwikkel je kennis in GStarCAD

Van de basisbeginselen van lijnen, cirkels en bogen tot geavanceerde technieken zoals modelleren in model- en paperspace, geen vraag is te groot of te klein. Onze specialisten zijn er om je te helpen met verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen, spiegelen, en veel meer. Verdiep je in de verschillen met AutoCAD en ontdek hoe GStarCAD je ontwerpproces kan optimaliseren.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om met onze GStarCAD-specialisten te werken en maak die sprong voorwaarts in je carrière of project. Schrijf je vandaag nog in voor onze online support dag en til je GStarCAD-kennis naar het volgende niveau. Je toekomst in technisch tekenen begint hier, bij Geo-ICT.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Of je nu snel op gang geholpen wilt worden met GStarCAD of al enige kennis hebt maar in de praktijk tegen vragen aanloopt; onze online support dag is ontworpen om jou persoonlijk verder te helpen. Deze unieke kans is perfect voor iedereen die zijn vaardigheden in technisch tekenen wil verfijnen, ongeacht je huidige niveau.

    Wellicht heb je ook interesse in: