Online Support BricsCAD CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support BricsCAD bij Geo-ICT?

Bij Geo-ICT begrijpen we dat elk technisch project uniek is, met zijn eigen uitdagingen. Daarom bieden we Online Support BricsCAD: een hele dag persoonlijke ondersteuning van een ervaren specialist. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met BricsCAD, onze support dag van 9.00 tot 16.00 uur voor €695,- helpt je om snel op gang te komen of de diepte in te gaan met complexe vraagstukken.

Ontwikkel je kennis in BricsCAD

BricsCAD is niet zomaar een tool; het is de sleutel tot geavanceerde 2D en 3D technische tekeningen. Van lijnen, cirkels, en bogen tot het beheersen van layers, texts, en tables – BricsCAD biedt ongekende mogelijkheden. Onze online support helpt je niet alleen de basis onder de knie te krijgen, maar duikt ook diep in de verschillen met AutoCAD, en de kunst van model- en paperspace.

Meld je vandaag nog aan!

Wacht niet langer en geef je projecten een boost met onze Online Support BricsCAD. Met persoonlijke aandacht van een ervaren specialist, is dit de kans om je technische tekenvaardigheden te verfijnen. Boek nu je support dag en ontdek de volle potentie van BricsCAD met Geo-ICT.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze online support dag is perfect voor iedereen die snel de fijne kneepjes van BricsCAD onder de knie wil krijgen. Of je nu tegen specifieke vragen aanloopt in je projecten of je kennis naar een hoger niveau wilt tillen, onze BricsCAD specialist staat voor je klaar.

    Wellicht heb je ook interesse in: