CAD tekenen Cursus of opleiding volgen?

Wat is CAD en waarom is het essentieel?

CAD, dat staat voor Computer Aided Design, heeft de manier waarop we ontwerpen gerevolutioneerd. Het stelt professionals in staat om gedetailleerde 2D-tekeningen en complexe 3D-modellen te maken met behulp van computersoftware. Vooral binnen de geosector is CAD onmisbaar geworden. Of het nu gaat om het in kaart brengen van terreinmetingen of het ontwerpen van infrastructuur, CAD biedt precisie en efficiëntie. Bij Geo-ICT Training Center kun je terecht voor diverse CAD-gerelateerde cursussen, waaronder populaire platforms zoals MicroStation, AutoCAD, BricsCAD, Revit cursussen.

Waarom kiezen voor een CAD cursus of opleiding bij Geo-ICT?

Geo-ICT Training Center staat bekend om zijn specialisatie in geo-informatie. Bij ons is elke cursus zorgvuldig samengesteld om de deelnemers een grondige kennis van CAD-technologieën te bieden. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor onze cursussen:

  • Ervaring: Geo-ICT heeft jarenlange ervaring in het opleiden van professionals in de geosector.
  • Taalopties: Onze cursussen zijn beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek.
  • Kortingen: Profiteer van onze groepskortingen. Wanneer u zich aanmeldt met meerdere deelnemers, kunnen er aantrekkelijke kortingen gelden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Diversiteit in ons cursusaanbod

Ons aanbod varieert van basiscursussen voor beginners tot geavanceerde modules voor ervaren professionals. Of je nu net begint met CAD of je vaardigheden wilt verdiepen in een specifiek softwarepakket, bij Geo-ICT vindt je de juiste cursussen die bij jou passen. Hier is een overzicht van enkele van onze meest populaire CAD-cursussen:

Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, Geo-ICT heeft een cursus die aan jouw behoeften voldoet. Begin vandaag nog met een CAD-opleiding en ontsluit een wereld van digitale ontwerpmogelijkheden!

Volg een CAD cursus en schrijf je online in

Schrijf je in!

Veelgestelde vragen

Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

 

Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.