Online Support PostgreSQL in Google Cloud Databases

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support PostgreSQL in Google Cloud bij Geo-ICT?

In het hart van de digitale transformatie kiezen steeds meer organisaties ervoor om hun operaties volledig naar de cloud te verplaatsen. Google Cloud platform, bekend om zijn kracht en veelzijdigheid, staat hierbij vaak centraal. Of je nu aan de slag gaat met het aanmaken van virtuele machines of het installeren van een PostgreSQL / PostGIS database, de complexiteit kan overweldigend zijn. Daarom biedt Geo-ICT online support; een hele dag begeleiding door een ervaren specialist die precies weet hoe je deze uitdagingen het hoofd biedt. Voor €695,- wordt je meegenomen in de wereld van Google Cloud, waarbij je niet alleen leert over de installatieprocessen maar ook inzichten krijgt in de best practices.

Ontwikkel je kennis in PostgreSQL en Google Cloud

Deze online support dag is niet zomaar een cursus; het is een intensieve, hands-on ervaring die je kennis en vaardigheden in PostgreSQL en Google Cloud naar een hoger niveau tilt. Van het opzetten van virtuele machines tot het naadloos installeren van databases, je leert het allemaal van een Geo-ICT specialist die deze paden al heeft bewandeld.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om je vaardigheden in Google Cloud en PostgreSQL te verbeteren met de steun van Geo-ICT’s deskundigen. Voor €695,- krijg je niet alleen toegang tot exclusieve kennis en inzichten, maar ook de kans om direct met een specialist samen te werken.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Of je nu een developer bent die de overstap naar de cloud maakt, of een databasebeheerder die de mogelijkheden van PostGIS wil verkennen, deze online support dag is ontworpen om je te voorzien van de kennis en tools die je nodig hebt. Het is speciaal ontwikkeld voor professionals die op zoek zijn naar praktische begeleiding en directe antwoorden op hun specifieke vragen over het Google Cloud platform.

    Wellicht heb je ook interesse in: