Online Support PostgreSQL in Google Cloud Databases

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Online Support PostGreSQL in Google Cloud wordt 1 op 1 online gegeven, duurt 1 dag en kost €695,-.  Steeds meer organisatie werken volledig in de cloud. Het cloud-platform van Google is een van de krachtige platforms waar veel organisaties voor kiezen. Je kunt in de Google cloud omgeving zelf virtuele machines aanmaken en daar bijvoorbeeld een PostGreSQL / PostGIS database op installeren. Onze docenten / specialisten hebben dat eens gedaan en weten tegen welke problemen u aan kunt lopen. U heeft veel baat erbij als u een dag online optrekt met onze docent / specialist. Het Google Cloud Platform is een suite van cloud computing-services die wordt uitgevoerd op dezelfde infrastructuur die Google intern gebruikt voor zijn eindgebruikersproducten, zoals Google search en Google mail.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    Installeren PostgreSQL op een Compute Engine instance Configureren PostgreSQL voor remote access Configureren van een Cloud Platform firewall Connecten met PostgreSQL vanaf een remote computer Bevragen van de Database met QGIS Inschrijven Naam Email

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: PostGreSQL / PostGIS Cursus: SQL Basis Cursus: Oracle SQL Fundamentals