Online Support QGIS GIS

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support QGIS bij Geo-ICT?

Zoek je naar een manier om je QGIS-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, zonder vast te lopen op de kleine, maar oh zo belangrijke details? Onze Online Support QGIS is exact wat je nodig hebt! Van 9.00 tot 16.00 uur voor slechts €695,-, duik je een hele dag diep in de wereld van QGIS met de begeleiding van een ervaren specialist. Het is geen doorsnee cursusdag, maar een dag vol praktische ondersteuning op maat. Waarom zou je blijven worstelen met vragen als onze expert klaarstaat om je door elk obstakel heen te helpen?

Ontwikkel je kennis in QGIS

QGIS staat bekend om zijn veelzijdigheid en vooraanstaande positie in het verbruiken van gegevens. Met onze support dag duik je niet alleen dieper in de mogelijkheden van QGIS, maar krijg je ook de kans om directe, praktische oplossingen te vinden voor jouw specifieke vragen. Desktop GIS, de GDAL/OGR-bibliotheek, en ondersteuning voor meer dan 70 vectorformaten – je leert het allemaal, inclusief hoe QGIS feilloos samenwerkt met PostGIS en andere geografische databases.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze kans niet om je QGIS-vaardigheden te versterken en je werk naar een hoger niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan voor onze Online Support QGIS en maak het verschil in je carrière. Laat geen vraag onbeantwoord en geen uitdaging onaangegaan. Boek nu jouw plek en wees gegarandeerd van de beste ondersteuning die er is.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Ben jij iemand met basis- of gemiddelde kennis van QGIS, maar loop je in de praktijk tegen vragen aan waar Google geen antwoord op heeft? Onze Online Support QGIS is opgezet voor professionals zoals jij. Of je nu worstelt met ENC, shapefiles, geodatabases, of spatial databases, onze QGIS specialist staat klaar om jouw vragen één voor één te beantwoorden.

    Wellicht heb je ook interesse in: