Online Support SQL Databases

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support SQL bij Geo-ICT?

Bij Geo-ICT begrijpen we dat SQL vragen niet wachten tot de volgende cursusdag. Of je nu Basis SQL queries beheerst, je weg zoekt in databases met Oracle, MySQL, SQL Server, of PostGreSQL, of je verdiept in complexere onderwerpen zoals inner en outer joins en grouping; onze online support dag staat voor je klaar. Voor slechts €695,- krijg je één hele dag toegewijde aandacht van een ervaren specialist, volledig online, van 09:00 – 16:00 uur.

Ontwikkel je kennis in SQL

SQL is meer dan alleen een programmeertaal; het is de ruggengraat van moderne databasebeheer. Of je nu te maken hebt met tabellen of complexe datamanipulaties, onze support dag tilt je kennis naar het volgende niveau. Van ANSI/ISO-standaardtaal tot het efficiënt bevragen van databases, je leert het allemaal in een omgeving die zowel informatief als informeel is.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om je SQL vaardigheden te verbeteren met de ondersteuning van een Geo-ICT specialist. Één hele dag volledige focus op jouw SQL uitdagingen, voor €695,-. Reserveer nu je plek voor onze online support dag en zet een grote stap vooruit in je professionele ontwikkeling.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Onze online support dag is perfect voor iedereen die in zijn werk met SQL te maken krijgt en op zoek is naar antwoorden of verdieping. Of je nu een beginner bent die de basis wil begrijpen of iemand die zich wil verdiepen in geavanceerdere concepten zoals joins en grouping; onze specialist staat voor je klaar om je door elk vraagstuk te leiden.

    Wellicht heb je ook interesse in: