Online Support SQL Databases

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Online Support SQL in 1 dag voor  €695,-. In uw werk krijgt u te maken met SQL en u komt tot de ontdekking dat u bepaalde vragen heeft. U werkt bijvoorbeeld met Oracle, MySQL, SQL Server of PostGreSQL Onze docent kan u snel op gang helpen met de basis SQL queries en u ook helpen met de wat complexere onderwerpen zoals bijvoorbeeld inner en outer joins, grouping en modify commando’s. SQL is een ANSI/ISO-standaardtaal voor een relationeel databasemanagementsysteem. Het is een gestandaardiseerde taal die gebruikt kan worden voor taken zoals het bevragen en het aanpassen van gegevens in een relationele database. SQL kan met vrijwel alle moderne relationele databaseproducten worden gebruikt. SQL is een vraagtaal voor databases. Het gaat  om tabellen, tabellen en nog eens tabellen. Deze tabellen hebben relaties met elkaar. Door joins te maken tussen de tabellen kun je de database van alles gaan vragen.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze Online Support: Werken met spatial databases Aansluiting met QGIS SQL-commando’s zoals: geometrie, spatial relaties, spatial joins, spatial indexering en referencing Werken met de database Administrator Laden van shapefiles en CSV-bestanden Maken van spatial queries Filteren, presenteren en combineren van data Import/export Werken met ODBC (Open DataBase Connectivity) Creëren en laden van een spatial database Inschrijven Naam Email

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: SQL Basis Cursus: Oracle SQL Fundamentals MOOC: Foss4g: PostgreSQL/PostGIS