Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: AutoCAD Infraworks Basis

De cursus AutoCAD Infraworks Basis duurt 1 dag en kost € 695 excl. BTW.

Omschrijving

Met behulp van InfraWorks bouwt u snel een 3D-model vanuit bestaande gegevens, zoals bijvoorbeeld GIS- en CAD data. 

Inhoud

AutoCAD Infraworks is een conceptuele ontwerpsoftware waarmee projectengineers en infrastructure professionals in de civieltechnische industrie snel en eenvoudig ontwerpvoorstellen kunnen creëren, visualiseren, evalueren en communiceren. Met deze Bouw Informatiemodel (BIM) software kunt u intelligente 3D-modellen creëren voor het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van infrastructurele projecten. Voor deze cursus is basiskennis AutoCAD een vereiste.

InfraWorks is een software ter ondersteuning van logistieke, administratieve en organisatorische processen. Het is op dit moment de meest uitgebreide ERP oplossing op de markt waarbij alle AutoDesk functionaliteit geïntegreerd in het systeem zit. Het is een flexibel pakket dat voldoet aan de modernste eisen. Grijs- zowel als Groengerichte organisaties, krijgen met dit pakket een stuk gereedschap in handen dat volledige grip geeft op alle bedrijfsprocessen.

Dagindeling

Tijdens de cursusdag gaat aan de hand van de kennis van de cursisten gewerkt worden met AutoCAD Infraworks. De docent zal eerst de functies en mogelijkheden van het softwarepakket uitleggen. Hierna gaan de cursisten aan de slag met oefeningen om het pakket te leren kennen. Opdrachten zoals het maken van 3D-modellen en het maken van analyses komen hierbij aan de orde.

Leerdoelen

  • 3D-modellen creëren.
  • Gebruik maken van BIM.
  • Analyses maken.

    NeeJa


    Wellicht heeft u ook interesse in:

    •