Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: AutoCAD Infraworks Basis

De cursus AutoCAD Infraworks Basis duurt 1 dag en kost € 495.

Omschrijving

Dit Autodesk pakket heette voorheen Autodesk Infrastructure Modeler. Met behulp van InfraWorks bouwt u snel een 3D-model vanuit bestaande gegevens, zoals bijvoorbeeld GIS en CAD data. Naast het maken en presenteren van modellen kunnen verschillende soorten analyses worden uitgevoerd om in de conceptfase van uw project de juiste ontwerpbeslissingen te kunnen nemen. Beheer en deel uw ontwerpvoorstellen in de Cloud en werk samen met collega’s en projectleden aan één enkel model.

Inhoud

AutoCAD Infraworks is een conceptuele ontwerpsoftware waarmee projectengineers en infrastructure professionals in de civieltechnische industrie snel en eenvoudig ontwerpvoorstellen kunnen creëren, visualiseren, evalueren en communiceren. Met deze Bouw Informatiemodel (BIM) software kunt u intelligente 3D modellen creëren voor het plannen, ontwerpen, bouwen en beheren van infrastructurele projecten. Voor deze cursus is basiskennis AutoCAD een vereiste.

InfraWorks is een software ter ondersteuning van logistieke, administratieve en organisatorische processen. Het is op dit moment de meest uitgebreide ERP oplossing op de markt waarbij alle AutoDesk functionaliteit geïntegreerd in het systeem zit. Het is een flexibel pakket dat voldoet aan de modernste eisen. Grijs- zowel als Groengerichte organisaties, krijgen met dit pakket een stuk gereedschap in handen, dat volledige grip geeft op alle bedrijfsprocessen.

Dagindeling

Leerdoelen

 • 3D modellen creëren.
 • Gebruik maken van BIM.
 • Analyses maken.


  ContactlesOnline mee doen

  NeeJa
  Wellicht heeft u ook interesse in:

  •