Generatieve AI

Artificial Intelligence Cursusduur: 2 dagen

In de cursus generatieve AI krijgt u een goed begrip ChatGPT, één van de krachtigste AI- taalmodellen die momenteel op de markt zijn.

De cursus Generatieve AI gaat diep in op hoe ChatGPT verschilt van andere chatbots en verkent de taalgeneratie-mogelijkheden, evenals het gebied van natuurlijke taalverwerking (NLP).

Nadat de basis duidelijk is, gaan we in op prompt engineering, inclusief de 4 regels voor het werken met Generative AI en een raamwerk van 5 vragen om een goede prompt te schrijven. U behandelt verschillende zakelijke cases en leert wat u moet doen om de juiste tools te kunnen selecteren. Tevens leert u richtlijnen voor medewerkers op te stellen en hoe ChatGPT moet worden geïntegreerd in bestaande workflows.

De cursus behandelt ook de beperkingen en risico’s van ChatGPT, zoals vooroordelen en problemen met privacy, en de mogelijkheid van misbruik. U leert hoe u deze risico’s kunt beperken met behulp van zakelijke richtlijnen en ethische overwegingen.

Tijdens de cursus doen cursisten praktijkervaring op met ChatGPT en leren het toepassen op echte bedrijfsproblemen. U krijgt praktische kennis over het gebruik van ChatGPT en u zult kritisch denkvermogen ontwikkelen om het potentieel van ChatGPT in verschillende business cases te evalueren.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1095,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  Tijdens de eerste dag komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Introductie AI
  • Introductie ChatGPT
  • Prompt Engineering
  • Toepassen ChatGPT in het geo domein
  Dag 2

  Op de tweede dag komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Een geo case studie
  • API’s en Plugins
  • De AI achter ChatGPT
  • Ethiek

  Leerdoelen

  • Kennen van de grondbeginselen van Generative AI en natuurlijke taalverwerking (NLP)
  • Kennis gemaakt met ChatGPT, de architectuur en de mogelijkheden om output te genereren
  • ChatGPT van andere chatbots kunnen onderscheiden
  • Begrijpen  het supervised model, human reinforcement learning en proxity model
  • ChatGPT kunnen toepassen op verschillende zakelijke cases door het gebruikmaken van de 4 regels voor het werken met Generative AI
  • Kennen van het raamwerk van 5 vragen om een goede prompt te schrijven.
  • In staat zijn om ChatGPT te integreren in bestaande workflows en het potentieel ervan kunnen evalueren in verschillende business cases
  • De beperkingen, risico’s en ethische overwegingen van ChatGPT kunnen herkennen

  Certificering

  Geo-ICT Training Center, Nederland – certificaat

  Na de cursus ontvangt u van ons per mail een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt uw evaluatie invullen en uw Geo-ICT deelname certificaat downloaden.

  Nederlands AI Coalitie – certificaat

  Geo-ICT Training Center, Nederland - AI Certificaten behalenU kunt er ook voor kiezen, zonder extra kosten, een online examen te doen bij de Van Haren Publishing. Zij zijn aangesloten bij de Nederlands AI Coalitie. De NL AIC is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen en AI-initiatieven in Nederland met elkaar te verbinden.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Veelgestelde vragen over Generatieve AI

  Deze cursus biedt inzicht in generatieve AI, met een focus op ChatGPT, en behandelt onderwerpen zoals taalmodellen, NLP, en prompt engineering.

  Generatieve AI richt zich op het creëren van nieuwe content, zoals tekst of afbeeldingen, en in deze cursus ligt de focus op taalgeneratie en ChatGPT.

  Je leert over de werking en toepassing van AI taalmodellen, met speciale aandacht voor ChatGPT en zijn mogelijkheden.

  Prompt engineering gaat over het effectief formuleren van vragen of opdrachten aan AI-systemen, zoals ChatGPT, om de gewenste output te krijgen.

  De cursus behandelt hoe je generatieve AI, zoals ChatGPT, kunt integreren in bedrijfsprocessen en workflows.

  We bespreken de beperkingen en ethische overwegingen van generatieve AI, inclusief de risico’s van vooroordelen en privacykwesties.

  De cursus duurt 2 dagen en kost €1095,- exclusief btw.

  Je leert over de relatie tussen generatieve AI en machine learning, inclusief supervised modellen en human reinforcement learning.

  Ja, je ontvangt een certificaat van Geo-ICT Training Center en hebt de optie voor een Nederlands AI Coalitie certificaat.

  We verkennen de toekomstige ontwikkelingen en trends in generatieve AI en de impact ervan op verschillende sectoren.