Machine Learning Python

Machine Learning Cursusduur: 3 dagen

In deze cursus wordt u bekend gemaakt met de belangrijkste terminologie binnen ML en leert u zelf ‘supervised’ en ‘unsupervised’ modellen te trainen met behulp van de Python-distributie Anaconda.

De cursist leert te werken met essentiële Python-libraries voor ML, zoals Scikit-Learn en Jupyter Notebook. Deze cursus is bedoeld voor mensen die reeds ervaring hebben met programmeren in Python, maar nog niet eerder iets met ML hebben gedaan. Allereerst leert u Anaconda te installeren en op te zetten op uw computer. Daarna gaat u aan de slag met Jupyter Notebook en leert u de andere Python-libraries – NumPy, SciPy, matplotlib en pandas – kennen. Vervolgens traint en test u een eerste model om uw kennis in de praktijk te brengen. Deresultaten leert u weer te geven met de matplotlib-library. Op de tweede cursusdag zult u de belangrijkste typen ‘supervised’ modellen, zoals classificatie en regressie, leren te implementeren. Ook gaan we in op het pre-processen (voorbereiden) van de data. Op de derde cursusdag gaat u aan deslag met clusteralgoritmes, een type ‘unsupervised’ model. Tijdens de gehele cursus breidt u uw woordenschat op het gebied van ML uit, bijvoorbeeld met woorden als ‘overfitting’, ‘prediction’ en ‘validation data’. In de cursus wordt niet alleen de praktische kant behandeld, maar leert u ook hoe u eenML-probleem kunt definiëren voor uw eigen datavragen.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1695,- Excl. btw

  Cursusduur: 3 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  Introductie van libraries

  • Anaconda installeren;
  • Een Jupyter Notebook creëren;
  • De ML-libraries gebruiken;
  • Een model trainen op een dataset;
  • De resultaten presenteren met matplotlib.
  Dag 2

  Supervised-modellen

  • Classificatie;
  • Regressie;
  • Over- en underfitting;
  • Supervised-modellen, zoals KNN en decision trees.
  Dag 3

  Unsupervised-modellen

  • Uitdagingen;
  • Preprocessing en scaling;
  • Clustering;
  • Eindproject.

  Leerdoelen

  • U kent de belangrijkste terminologie binnen de ML;
  • U bent in staat om uw eigen data te pre-processen tot bruikbare trainingsdata;
  • U bent in staat zelfstandig ML-modellen te trainen en toe te passen;
  • U kunt het succes van uw model (objectief) evalueren;
  • U kunt grafische representaties maken van uw modellen.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.