StreetSmart

GIS Cursusduur: 1 dag

StreetSmart is de nieuwe interactieve web viewer voor alle CycloMedia content, Cyclorama’s, LuchtfotoNL, NederlandObliek en LiDAR puntenwolken. 

Street SmartGeo-ICT Training Center, Nederland - Street Smart heeft nu vrijwel alle functionaliteiten die ook in GlobeSpotter zitten plus nog een aantal extra interessante mogelijkheden. Zo ondersteunt StreetSmart ook de weergave van de diepte-cylorama en de puntenwolk op basis van LiDAR. StreetSmart is gebaseerd op HTML5 technologie en is sneller, eenvoudiger in gebruik en veiliger dan zijn voorganger GlobeSpotter.

StreetSmart is heel gemakkelijk in het gebruik. Veel mensen gebruiken het niet alleen voor data van Cyclomedia, maar ook voor vele soorten andere data. In deze cursus StreetSmart zal onze docent u helpen om deze data in de goede vorm te zetten zodat u het in kunt laden in StreetSmart. U geeft vooraf aan ons door welke problemen u tegenkomt en wat u wilt leren.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €695,- Excl. btw

  Cursusduur: 1 dag

  Dag indeling

  Dag 1

  De cursus begint met een korte presentatie over de mogelijkheden van StreetSmart. Hierna gaat u zelf aan de slag met het inladen van data en dit in de goede vorm zetten. Deze cursus biedt veel ruimte voor eigen inbreng van de cursisten. Afhankelijk van hun vragen en problemen kan het programma worden aangepast.

  Leerdoelen

  • Effectief gebruik van Cyclomedia Street Smart: Het eerste leerdoel is om de deelnemers vertrouwd te maken met het gebruik van het Cyclomedia Street Smart-pakket. Dit omvat het leren navigeren door de beelden en het begrijpen van de verschillende tools en functies die beschikbaar zijn. Deelnemers moeten leren hoe ze specifieke locaties kunnen opzoeken, inzoomen op beelden, metingen kunnen verrichten en informatie kunnen ophalen uit de beelden.
  • Interpretatie van beeldinformatie: Een belangrijk aspect van Street Smart is het vermogen om beeldinformatie te interpreteren en bruikbare inzichten te verkrijgen. Het tweede leerdoel kan zich richten op het leren identificeren en analyseren van verschillende elementen op straat, zoals verkeersborden, markeringen, infrastructuur en gebouwen. Deelnemers moeten leren hoe ze deze informatie kunnen gebruiken voor het beoordelen van verkeerssituaties, het plannen van routes en het identificeren van potentiële problemen.
  • Gebruik van Street Smart voor planningsdoeleinden: Een leerdoel kan zijn om te leren hoe Street Smart kan worden gebruikt voor planningsdoeleinden. Dit omvat bijvoorbeeld het leren identificeren van verkeersknelpunten, het evalueren van de verkeersstroom, het analyseren van parkeermogelijkheden en het identificeren van potentiële verbeteringen in de infrastructuur. Deelnemers moeten leren hoe ze de beelden kunnen gebruiken om data-gedreven beslissingen te nemen bij het plannen en ontwerpen van stedelijke gebieden.
  • Samenwerking en communicatie met Street Smart: Een belangrijk aspect van Street Smart is het vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met andere belanghebbenden, zoals collega’s, gemeentelijke instanties en ontwerpers. Het vierde leerdoel kan zich richten op het leren hoe je beelden en bevindingen kunt delen, rapporten kunt genereren en kunt bijdragen aan gezamenlijke planning- en besluitvormingsprocessen. Deelnemers moeten leren hoe ze de informatie en inzichten die ze uit Street Smart halen, kunnen communiceren en effectief kunnen samenwerken met anderen.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.