Online Support MicroStation voor AutoCAD kenners CAD

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Waarom kiezen voor Online Support MicroStation bij Geo-ICT?

Op zoek naar een diepgaand begrip van MicroStation, speciaal ontworpen voor AutoCAD kenners? Bij Geo-ICT begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het overschakelen of het gelijktijdig gebruiken van verschillende CAD-systemen. Onze online support dag, geleid door ervaren specialisten, is jouw kans om in slechts één dag de brug te slaan tussen AutoCAD en MicroStation. Voor slechts €695,- bieden wij je een volledige dag toegewijde ondersteuning, waarbij je direct je vragen kunt stellen en diepgaande inzichten krijgt in beide platforms.

Ontwikkel je kennis in MicroStation

Of je nu vastloopt op de basis van 2D-tekenen of je vaardigheden in 3D-modellering met MicroStation wilt verbeteren, onze online support heeft het allemaal. Van de essentiële terminologie van MicroStation tot de geavanceerde functies, we behandelen een breed scala aan onderwerpen. Zelfs als je interesse hebt in de mogelijkheden tot uitwisseling tussen de programma’s en het maken van de vertaalslag, onze specialisten staan klaar om je te begeleiden.

Meld je vandaag nog aan!

Mis deze unieke kans niet om je CAD-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Meld je vandaag nog aan voor onze online support dag en zet de stap naar meesterschap in zowel MicroStation als AutoCAD.

Inschrijven

    Voor wie is deze online support bedoeld?

    Deze supportdag is ideaal voor professionals die AutoCAD al goed kennen maar nu te maken krijgen met MicroStation. Ervaar je onduidelijkheden of loop je tegen specifieke problemen aan? Dan is deze dag perfect voor jou. Onze support is niet alleen gericht op het oplossen van jouw directe vragen, maar ook op het uitbreiden van je vaardigheden en kennisbasis, zodat je efficiënter kunt werken binnen beide CAD-systemen.