MicroStation 3D Modeling

CAD Cursusduur: 2 dagen

In de cursus MicroStation 3D Modeling leert u professionele 3D-modellen te maken.

In de cursus MicroStation 3D Modeling leert de cursist zich bewegen in een 3D-ruimte en hoe hij / zij van een 2D-tekening een 3D-model construeert.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €895,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  • 3D-modellen maken (vanuit 2D-objecten).
  • Werkvlakken creëren.
  • Verschillende functies toepassen.
  • Extrude
  • Revolve
  • Sweep
  Dag 2

  • Loft
  • Primitives: Pyramid, PolySolid, Helix, Surfaces
  • Analyses: Union, Subtract, Intersect, Interfere, Volume, Afronden
  • Meer analyse: Volume afschuinen, Press Pull, Rotate 3D, 3D Array, Mirror, 3D Move, 3D Align, Section, Solprof, Live Sectioning, Flatshot.

  Leerdoelen

  Geo-ICT Training Center, Nederland - MicroStation 3D Modeling

  • Het leren van de basisprincipes van 3D-modellering in MicroStation: Een belangrijk leerdoel is om vertrouwd te raken met de basisprincipes van 3D-modellering in MicroStation. Dit omvat het begrijpen van de concepten van 3D-ruimte, coördinatensystemen en weergavemodi. Cursisten moeten leren hoe ze objecten in 3D kunnen maken, bewerken, verplaatsen en roteren, en hoe ze de juiste instellingen kunnen toepassen voor een effectieve 3D-modelleringsworkflow.
  • Het ontwikkelen van vaardigheden voor het maken van complexe 3D-objecten in MicroStation: Een leerdoel is om vaardigheden te ontwikkelen voor het maken van complexe 3D-objecten met behulp van de geavanceerde modelleringshulpmiddelen in MicroStation. Cursisten moeten leren werken met solide modelleringstechnieken, zoals het maken van extrusies, revoluties, lofts en complexe vormen. Ze moeten ook leren werken met bewerkingstools om objecten te snijden, te verbinden, te combineren en te bewerken om de gewenste 3D-geometrie te creëren.
  • Het leren toepassen van materialen en texturen op 3D-objecten in MicroStation: Een leerdoel is om te leren hoe materialen en texturen kunnen worden toegepast op 3D-objecten in MicroStation om realistische weergaven en visualisaties te creëren. Cursisten moeten leren hoe ze materialen kunnen definiëren, toepassen en aanpassen aan objecten, en hoe ze texturen kunnen gebruiken om oppervlakken van objecten te verfraaien. Daarnaast is het belangrijk om te leren werken met belichtingsinstellingen en renderingtechnieken om hoogwaardige 3D-visualisaties te produceren.
  • Het ontwikkelen van efficiëntie en productiviteit in 3D-modellering met MicroStation: Een leerdoel is om efficiëntie en productiviteit te ontwikkelen bij het werken met 3D-modellering in MicroStation. Cursisten moeten leren hoe ze sneltoetsen en aangepaste menu’s en werkbalken kunnen gebruiken om de workflow te versnellen. Ze moeten ook leren werken met 3D-weergavemodi, secties en sneden om complexe 3D-modellen te analyseren en te bewerken. Het optimaliseren van de workflow en het kennen van handige tips en trucs kan de productiviteit verhogen bij het werken met 3D-modellering in MicroStation.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.