MicroStation Animaties

CAD Cursusduur: 1 dag

Animeren met MicroStation is uitermate interessant voor architecten, ingenieurs, en CAD operators die betrokken zijn bij het maken van 3D ontwerpen. Als voorkennis is MicroStation 3D Modeling gewenst.

Met deze cursus Microstation Animaties maakt u een goed begin. U krijgt het Engelstalig boek ‘Rendering with MicroStation’ uitgereikt en maakt meteen een start met de oefeningen. Het boek wordt na de cursus uw eigendom.

Er wordt onder andere gekeken hoe geometrie gemodelleerd kan worden. Daarnaast wordt er gekeken hoe paden en camera’s ingesteld kunnen worden.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €695,- Excl. btw

  Cursusduur: 1 dag

  Dag indeling

  Dag 1

  Tijdens de cursusdag zult u onder begeleiding van de docent veel oefeningen doen om het werken met MicroStation Animaties onder de knie te krijgen. Hierbij zal de focus liggen op het modelleren van geometrie, het aanmaken van keyframes en de hiërarchie van actoren. Ook wordt er gekeken hoe camera’s en paden ingesteld kunnen worden met de nadruk op verplaatsing en snelheid, beweging, kinematica en momentum.

  Leerdoelen

  • Kunnen werken met 3D functies binnen MicroStation.
  Kennis van de volgende onderwerpen:
  • Aanmaken van keyframes.
  • Hiërarchie van de actoren.
  • Versnelling.
  • Verplaatsing en snelheid.
  • Beweging.
  • Kinematica.
  • Momentum.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Profiel foto van onze cursus coördinatrice Violet

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen over MicroStation Animaties

  Deze cursus richt zich op 3D ontwerpen en animeren met MicroStation, inclusief rendering, geometrie modelleren en het instellen van paden en camera’s.

  De cursus is bedoeld voor zowel startende als ervaren geo-specialisten die geïnteresseerd zijn in 3D animatie en rendering binnen MicroStation.

  Je leert geavanceerde technieken voor het creëren van realistische animaties en renderingen, wat je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau tilt.

  Je leert hoe je keyframes aanmaakt, actoren hiërarchisch ordent en bewegingen realistisch animeert binnen MicroStation.

  Ja, de cursus behandelt belangrijke principes van beweging zoals kinematica en momentum om realistische animaties te creëren.

  Ja, de cursus bevat hands-on oefeningen om de geleerde 3D-functies en animatietechnieken direct toe te passen in MicroStation.

  Ja, na succesvolle afronding van de cursus ontvang je een certificaat, wat waardevol is voor je professionele ontwikkeling

  Deelnemers ontvangen het Engelstalige boek ‘Rendering with MicroStation’, dat na de cursus hun eigendom wordt.