MicroStation voor AutoCAD kenners

CAD

CAD

In de cursus Microstation voor AutoCAD kenners wordt u op basis van uw ervaring op weg geholpen in Microstation.

Cursusduur: 2 dagen
4
17 studenten gingen je voor

Introductie tot de CAD Software

In de wereld van technisch ontwerp en engineering is het gebruik van Computer Aided Design (CAD) software niet meer weg te denken. CAD software maakt het mogelijk om complexe 2D-tekeningen en 3D-modellen te creëren, die essentieel zijn voor het visualiseren, analyseren en delen van ontwerpen binnen verschillende domeinen, waaronder architectuur, machinebouw, en natuurlijk de geo-informatie sector.

Met CAD als fundament kunnen professionals ontwerpen met een precisie die handmatig tekenen simpelweg niet kan evenaren. Het stelt je in staat om je ideeën om te zetten in gedetailleerde tekeningen en modellen die communicatie en samenwerking tussen teams en stakeholders vergemakkelijken. De evolutie van CAD software heeft de drempel voor het ontwerpen van complexe constructies en systemen aanzienlijk verlaagd. Waar vroeger een uitgebreide set aan tekeningen nodig was, kun je nu met een paar klikken aanpassingen maken en verschillende scenario’s simuleren.

Een opvallend voorbeeld van dergelijke software is AutoCAD, een van de meest gebruikte CAD-programma’s ter wereld, dat een breed scala aan tools biedt voor zowel 2D- als 3D-ontwerp. Maar in dit digitale tijdperk, waar de behoefte aan geavanceerde ontwerptools blijft groeien, heeft een ander krachtig programma, MicroStation, zich ook sterk gepositioneerd als een essentieel instrument voor ontwerpers die werken binnen en buiten de geo-informatiebranche.

De cursus MicroStation voor AutoCAD kenners, aangeboden door Geo-ICT, speelt in op deze verschuiving. Het biedt een unieke kans voor professionals die al vertrouwd zijn met AutoCAD om hun vaardigheden uit te breiden en zich aan te passen aan een ander, maar even waardevol, CAD-platform. Deze cursus is niet alleen gericht op het vergroten van je veelzijdigheid als ontwerper maar moedigt ook aan tot het verkennen van nieuwe mogelijkheden in het vormgeven van de wereld om ons heen met geavanceerde digitale tools.

Door het volgen van de Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners, leer je niet alleen de fijne kneepjes van MicroStation; je zult ook de deur openen naar nieuwe methoden en technieken die je ontwerpproces kunnen transformeren. De focus ligt op het bieden van een diepgaand inzicht in hoe je de overstap van AutoCAD naar MicroStation kunt maken, met een nadruk op de unieke functies en mogelijkheden die MicroStation biedt. Dit omvat alles van de basisinstellingen en de user interface tot aan de geavanceerde functies en uitwisselingsmogelijkheden, waardoor je als professional in staat bent om de meest uitdagende ontwerpvraagstukken aan te gaan.

Wil je MicroStation eens uitproberen? Download dan een trial.

Het belang van CAD in modern ontwerp

In de hedendaagse ontwerp- en constructiewereld speelt CAD software een cruciale rol. Het stelt ontwerpers, ingenieurs en architecten in staat om met ongekende precisie en efficiëntie te werken. Maar waarom is CAD zo fundamenteel belangrijk geworden in het moderne ontwerp?

Eerst en vooral, CAD maakt het mogelijk om ontwerpen te visualiseren voordat ze werkelijkheid worden. Dit visualisatieaspect is niet alleen essentieel voor de esthetiek van een project, maar ook voor de functionaliteit en haalbaarheid. Met CAD kun je elk aspect van een ontwerp in detail uitwerken, van de algemene vorm tot de specifieke afmetingen en materialen. Dit leidt tot een dieper begrip en een grotere controle over het uiteindelijke product.

Bovendien vergemakkelijkt CAD de samenwerking tussen verschillende teams en disciplines. Bestanden kunnen gemakkelijk worden gedeeld en bekeken door iedereen die bij een project betrokken is, ongeacht hun locatie. Dit stimuleert een meer geïntegreerde aanpak van projectontwikkeling, waarbij elk teamlid input kan leveren en inzichten kan delen. Deze samenwerking is vooral belangrijk in projecten die een brede reeks aan geo-informatie en geodata omvatten, waarbij de precieze integratie van verschillende gegevenssets cruciaal is voor succes.

Een ander aspect van CAD dat niet over het hoofd gezien kan worden, is de efficiëntie in tijd en resources. Traditionele methoden van handmatig tekenen zijn tijdrovend en vatbaar voor fouten. CAD software, daarentegen, stelt gebruikers in staat om snel wijzigingen aan te brengen, ontwerpen te hergebruiken en complexe berekeningen automatisch uit te voeren. Dit bespaart niet alleen kostbare tijd maar vermindert ook de kans op dure fouten tijdens de constructiefase.

De cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners van Geo-ICT benadrukt deze aspecten van CAD software, door te focussen op de transitie van AutoCAD naar MicroStation. Deze overgang is van cruciaal belang voor professionals die hun vaardigheden willen uitbreiden en zich willen aanpassen aan de diversiteit van tools die beschikbaar zijn in de industrie. Door je te verdiepen in MicroStation, vergroot je je vermogen om te werken aan een breder scala aan projecten, van stedelijke planning tot complexe infrastructuurprojecten, allemaal met de kracht en flexibiliteit die moderne CAD software biedt.

Dus, of je nu een ervaren professional bent die op zoek is naar verdere ontwikkeling of iemand die de sprong wil wagen in de wereld van technisch ontwerp, het begrijpen en beheersen van CAD software is onmisbaar. Het brengt niet alleen je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau maar opent ook deuren naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen in de boeiende wereld van ontwerp en constructie.

De evolutie van CAD software

De wereld van CAD software heeft een lange weg afgelegd sinds de eerste digitale tekenprogramma’s in de jaren ’60 op de markt kwamen. Aanvankelijk waren deze programma’s beperkt in functionaliteit, met basislijntekeningen en eenvoudige modellering als de kernfuncties. Echter, door de jaren heen, met de vooruitgang in computerhardware en softwaretechnologieën, heeft CAD software een buitengewone evolutie doorgemaakt. Van 2D-tekeningen tot complexe 3D-modellen en simulaties, de mogelijkheden zijn exponentieel gegroeid.

Een belangrijk keerpunt in de evolutie van CAD was de overgang van 2D naar 3D modellering. Dit opende een nieuwe wereld van mogelijkheden voor ontwerpers en ingenieurs, waardoor ze in staat waren om veel nauwkeuriger en realistischer ontwerpen te creëren. 3D-modellering heeft de manier waarop we denken over en werken met ontwerp radicaal veranderd, waardoor complexe structuren en systemen vanuit elke hoek bekeken en geanalyseerd kunnen worden.

Interactiviteit en real-time samenwerking zijn andere cruciale ontwikkelingen in moderne CAD software. Programma’s zoals MicroStation bieden nu functionaliteiten waarmee meerdere gebruikers gelijktijdig aan hetzelfde project kunnen werken, zelfs vanaf verschillende locaties. Dit bevordert een dynamische werkomgeving waarin ideeën en wijzigingen onmiddellijk gedeeld en geïmplementeerd kunnen worden, wat essentieel is in snelle projectomgevingen.

De integratie van geo-informatie en geodata in CAD software is een andere significante vooruitgang. Deze integratie heeft de deur geopend naar nieuwe toepassingen in ruimtelijke planning, infrastructuurontwerp, en milieuonderzoek. Door het combineren van CAD met geografische informatiesystemen (GIS), kunnen ontwerpers en planners nu gedetailleerde, locatie-specifieke analyses uitvoeren, wat resulteert in meer geïnformeerde en duurzame besluitvorming.

In de Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners wordt de nadruk gelegd op het benutten van deze evoluties in CAD technologie. De cursus is specifiek ontworpen om AutoCAD-gebruikers vertrouwd te maken met MicroStation, een platform dat bekend staat om zijn krachtige 3D-modelleringsmogelijkheden en zijn vermogen om naadloos samen te werken met GIS voor geïntegreerde projectontwikkeling. Dit is vooral relevant voor professionals die werken met geo-informatie en geodata, aangezien het begrijpen en toepassen van deze geavanceerde technologieën cruciaal is voor het succes in hedendaagse ontwerp- en planningsprojecten.

Deze evolutie van CAD software, van eenvoudige tekenhulpmiddelen tot geavanceerde ontwerp- en samenwerkingsplatforms, benadrukt de voortdurende behoefte aan professionele ontwikkeling in de technische en ontwerpindustrieën. Door je vaardigheden te verbreden met kennis van de nieuwste CAD technologieën, zoals aangeboden in de cursus van Geo-ICT, positioneer je jezelf aan de voorhoede van de industrie, klaar om de uitdagingen van morgen aan te gaan.

Wat ga je leren in de Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners

Overgang van AutoCAD naar MicroStation: een vloeiende vertaalslag

De overstap van AutoCAD naar MicroStation kan voor veel professionals in de wereld van design en engineering aanvoelen als een grote sprong. Toch, met de juiste begeleiding en training, kan deze overgang verrassend vloeiend zijn. De Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners, aangeboden door Geo-ICT, is speciaal ontworpen om deze transitie niet alleen haalbaar maar ook lonend te maken voor elke professional die zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden.

Geo-ICT Training Center, Nederland - Cursus MicroStation voor AutoCAD kenners

Bij de overstap naar MicroStation ontdek je al snel de flexibiliteit en kracht van dit platform, waardoor je ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau getild worden. MicroStation staat bekend om zijn robuuste functionaliteiten op het gebied van 3D-modellering en de integratie met geodata, aspecten die essentieel zijn voor projecten in de geo-informatie sector. Deze vaardigheden zijn niet alleen een aanvulling op wat je al weet van AutoCAD, maar bieden ook nieuwe perspectieven en technieken die je ontwerpproces kunnen verrijken.

Een van de belangrijkste aspecten van deze cursus is het aanleren van de vertaalslag van AutoCAD-commando’s naar MicroStation. Dit omvat het begrijpen van de user interface, command line operaties, en de unieke tools die MicroStation biedt. Door deze kennis kunnen AutoCAD-kenners snel vertrouwd raken met MicroStation en de overstap maken met vertrouwen en expertise.

Daarnaast wordt in de cursus aandacht besteed aan het importeren en converteren van bestaande AutoCAD-tekeningen naar MicroStation. Dit zorgt ervoor dat je bestaande projecten en vaardigheden niet verloren gaan, maar juist een nieuwe dimensie krijgen binnen een ander softwareplatform. Deze aanpak benadrukt de complementaire relatie tussen AutoCAD en MicroStation, waarbij het doel is om ontwerpers veelzijdiger en waardevoller te maken in hun vakgebied.

Het leren werken met AccuDraw, MicroStation’s precisietekenhulp, en het verkennen van de Color Palette en Command Line mogelijkheden zijn verdere sleutelaspecten van de cursus. Deze tools verbeteren de efficiëntie en nauwkeurigheid van het ontwerpproces, waardoor je als professional in staat bent om met meer complexiteit en verfijning te werken.

Door deel te nemen aan de Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners, neem je niet alleen een stap vooruit in je professionele ontwikkeling; je breidt ook je toolkit uit met waardevolle vaardigheden die van onschatbare waarde zijn in de hedendaagse, technologiegedreven ontwerp- en engineeringwereld. Deze cursus is een brug tussen twee krachtige CAD-systemen, waardoor je als professional in staat bent om met een breder scala aan projecten en uitdagingen om te gaan, van geavanceerd ontwerp tot geïntegreerde planning met geo-informatie.

Geavanceerde functies en technieken in MicroStation

MicroStation staat bekend om zijn geavanceerde functies en technieken die het onderscheiden van andere CAD software, zoals AutoCAD. Deze geavanceerde mogelijkheden zijn niet alleen indrukwekkend in termen van ontwerp- en modelleringsflexibiliteit, maar bieden ook een breed scala aan tools die essentieel zijn voor projecten die rijk zijn aan geo-informatie en geodata.

Een van de meest gewaardeerde aspecten van MicroStation is de parametrische modellering. Dit stelt je in staat om intelligente, herbruikbare objecten te creëren die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende projecteisen. Deze objecten zijn niet alleen tijdbesparend maar zorgen ook voor een consistent ontwerp doorheen verschillende projecten. De kracht van parametrische modellering ligt in de mogelijkheid om complexe ontwerpen snel aan te passen zonder elk detail handmatig te hoeven wijzigen.

Visualisatie en rendering zijn nog twee krachtige functies in MicroStation. De software biedt geavanceerde renderingtools die realistische beelden en animaties produceren, waardoor ontwerpen tot leven komen. Deze visualisaties zijn niet alleen nuttig voor interne ontwerpbeoordelingen maar spelen ook een cruciale rol in de communicatie met cliënten en stakeholders, door een helder beeld te geven van het verwachte eindresultaat.

De ondersteuning voor interoperabiliteit binnen MicroStation is een ander significant voordeel. De mogelijkheid om efficiënt gegevens uit te wisselen met andere softwarepakketten, waaronder GIS-systemen, versterkt de positie van MicroStation in projecten die een nauwkeurige integratie van geo-informatie vereisen. Deze functie is vooral waardevol in multidisciplinaire projecten waarbij samenwerking tussen verschillende teams en technologieën essentieel is.

Bovendien biedt MicroStation geavanceerde analyse- en simulatietools, die ontwerpers in staat stellen om de prestaties en duurzaamheid van hun ontwerpen te evalueren voordat deze worden gerealiseerd. Deze analyses kunnen variëren van structurele integriteit tot energie-efficiëntie, wat bijdraagt aan het ontwerpen van meer duurzame en kosteneffectieve oplossingen.

De Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners van Geo-ICT biedt een uitgebreide introductie tot deze geavanceerde functies en technieken. Door je te verdiepen in de mogelijkheden van MicroStation, open je de deur naar een nieuwe dimensie van ontwerp- en projectontwikkeling. Deze kennis stelt je niet alleen in staat om meer complexe en uitdagende projecten aan te gaan maar verhoogt ook je waarde als professional in een competitieve industrie.

De transitie van AutoCAD naar MicroStation, met zijn geavanceerde functies en technieken, vertegenwoordigt een belangrijke stap vooruit voor elke ontwerper die streeft naar uitmuntendheid in hun vakgebied. Het is deze vooruitgang die Geo-ICT wil benadrukken en faciliteren met hun cursus, waardoor professionals worden uitgerust met de tools en kennis die nodig zijn om te slagen in de steeds evoluerende wereld van CAD software.

Praktische toepassingen en projectmanagement

De kracht van MicroStation reikt verder dan alleen het ontwerpaspect; het strekt zich ook uit tot de praktische toepassingen in projectmanagement en de realisatie van projecten. De integratie van CAD software in het projectmanagementproces heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop projecten worden gepland, uitgevoerd en opgeleverd. Dit is vooral het geval in projecten die rijk zijn aan geo-informatie en geodata, waarbij de precisie en detailniveau van MicroStation van onschatbare waarde zijn.

Een van de meest opvallende toepassingen van MicroStation binnen projectmanagement is de mogelijkheid tot conflictcontrole en -oplossing. Door gebruik te maken van de 3D-modelleringscapaciteiten van MicroStation, kunnen projectmanagers en ontwerpers potentiële problemen in het ontwerp identificeren voordat de bouw begint. Dit vooruitziende blik vermogen kan aanzienlijke tijd en kosten besparen door problemen vroegtijdig aan te pakken.

Verder maakt de geavanceerde documentatie en datamanagement functies van MicroStation het gemakkelijker voor teams om gegevens georganiseerd en toegankelijk te houden gedurende de gehele levenscyclus van een project. Van initieel ontwerp tot aan de constructie en onderhoud, alle betrokken partijen kunnen toegang krijgen tot de meest actuele informatie, wat cruciaal is voor het handhaven van de projectefficiëntie en -effectiviteit.

BIM (Building Information Modeling) is nog een ander gebied waarin MicroStation een significante rol speelt. BIM gaat over het creëren en beheren van digitale representaties van fysieke en functionele kenmerken van plaatsen. MicroStation’s BIM-capaciteiten stellen teams in staat om gebouwinformatiemodellen te creëren en te manipuleren, waardoor een dieper inzicht in het project wordt verkregen. Dit bevordert betere besluitvorming doorheen het ontwerp-, bouw- en exploitatieproces van het gebouw.

Daarnaast faciliteert MicroStation multidisciplinaire samenwerking door zijn interoperabiliteit met andere software en platformen. Dit zorgt ervoor dat architecten, ingenieurs, aannemers, en projectmanagers efficiënt kunnen samenwerken, ongeacht de gebruikte software. Deze naadloze samenwerking is essentieel voor het tijdig en binnen budget opleveren van complexe projecten.

De Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners van Geo-ICT bereidt professionals niet alleen voor op het gebruik van MicroStation voor ontwerpdoeleinden maar biedt ook inzicht in hoe deze software kan worden toegepast binnen het breder kader van projectmanagement. Door deze cursus te volgen, zul je niet alleen je technische vaardigheden verbeteren maar ook je vermogen om projecten efficiënt en effectief te beheren, van concept tot oplevering. Het beheersen van zowel de ontwerp- als de managementaspecten van MicroStation stelt je in staat om je te onderscheiden in de steeds competitievere wereld van ontwerp en constructie.

Waarom kiezen voor onze Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners?

Wanneer je de overstap wilt maken van AutoCAD naar MicroStation, of je skills in CAD software verder wilt ontwikkelen, staat de keuze voor de juiste opleider centraal. Onze Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners biedt niet alleen een diepgaande kennismaking met MicroStation, maar doet dit op een manier die zowel boeiend als effectief is. Maar waarom zou je specifiek voor onze cursus kiezen? Hier zijn enkele redenen die ons onderscheiden:

 • Deskundige Instructeurs: Onze trainers zijn niet alleen ervaren in het gebruik van MicroStation; ze hebben ook een rijke achtergrond in het toepassen van CAD software in professionele projecten. Dit betekent dat je leert van mensen die niet alleen de theorie kennen, maar ook de praktijk.
 • Praktijkgerichte Leerervaring: Wij geloven sterk in het leren door doen. Onze cursus bevat veel praktische oefeningen die je direct kunt toepassen op je eigen werk. Dit helpt om de leerstof beter te begrijpen en te onthouden.
 • Flexibele Leerpaden: We begrijpen dat iedereen uniek is in hun leerbehoeften. Daarom bieden we verschillende leerpaden aan binnen de cursus, zodat je je kunt concentreren op de aspecten van MicroStation die het meest relevant zijn voor jou.

Hier zijn enkele specifieke voordelen die je kunt verwachten van onze cursus:

 • Grondige Kennis van MicroStation: Je leert alle ins en outs van MicroStation, van basisfunctionaliteiten tot geavanceerde technieken. Dit omvat:
  • Parametrische modellering
  • Geavanceerde visualisatie en rendering
  • Effectieve datamanagement en documentatie
  • BIM-functionaliteiten
 • Toepassing op Geo-Informatie: Omdat wij gespecialiseerd zijn in de geo-informatie sector, zul je leren hoe MicroStation specifiek kan worden toegepast in projecten die rijk zijn aan geodata. Dit is een uniek aspect van onze cursus dat je moeilijk elders zult vinden.
 • Netwerkmogelijkheden: Door deel te nemen aan onze cursus kom je in contact met professionals uit verschillende branches. Dit is een geweldige kans om je professionele netwerk uit te breiden en te leren van de ervaringen van anderen.

Kiezen voor onze Cursus MicroStation voor AutoCAD Kenners betekent kiezen voor een leerervaring die niet alleen je technische vaardigheden verbetert, maar ook je professionele mogelijkheden uitbreidt. Of je nu een freelancer bent, werkt binnen een bedrijf, of simpelweg je kennis wilt uitbreiden, onze cursus biedt de tools en kennis die je nodig hebt om te slagen in de moderne wereld van ontwerp en techniek.

Lees meer

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €795,- Excl. btw

  €795,- Excl. btw

  Dagindeling

  Dag 1

  • Color en Color Palette (AutoCAD Color)
  • Command Line en Key-in (  AutoCAD “Command:” Prompt )
  • Command Sequence (AutoCAD Command One-time)
  • Drafting Settings ( AutoCAD’s Snap, Grid, Ortho, Osnap Toggles )
  • Layers en Levels (AutoCAD Layers)
  • Linetypes en Line Styles (AutoCAD Linetype Object Property)
  • Line Weight (AutoCAD Line Weight, Defined in Millimeters)
  • Model Space en Paper Space (AutoCAD TILEMODE 0 and 1)
  • Mouse Functions (AutoCAD Right-Click, Context-Sensitive Menus)
  • User Options en User Preferences (AutoCAD User Options)
  • System Variables (AutoCAD System Variables)
  • Template Files en Seed Files (AutoCAD *.dwt Files)
  • Units Settings (AutoCAD DDUNITS (Format > Units) Command)
  • View Controls ( AutoCAD Zoom, Pan, en Orbit Commands )
  • Viewports en View Windows ( AutoCAD VPORTS Command)

  Dag 2

  • Attributes en Tags ( AutoCAD Block Attributes (ATTDEF command))
  • Dimensioning ( AutoCAD DimLinear, Dimradius, DimStyle etc. Commands)
  • Fonts ( AutoCAD install \fonts directory )
  • Layouts en Sheet Models ( AutoCAD Paper Space Layouts )
  • Plot Style Tables en Pen Tables ( AutoCAD *.ctb and *.stb )
  • Rendering ( AutoCAD RENDER Command ) )
  • Op deze dag gaan de deelnemers een aantal tekeningen maken in MicroStation.
  • De tekenaar voelt een vloeiende overgang naar MicroStation.
  Cursusduur: 2 dagen
  Schrijf mij in

  Leerdoelen

  • Vertaalslag kunnen maken van AutoCAD naar Microstation.
  • Verschillen kennen.
  • Mogelijkheden tot uitwisseling.
  • Wat is de taal van AutoCAD en hoe noemen ze dat in MicroStation?
  • Welke functies zijn hetzelfde en welke wezenlijk verschillend?
  • Welke functies heeft MicroStation wel, en AutoCAD niet, en andersom?
  • Wat zijn de mogelijkheden van uitwisseling?

  Trainers

  Peter Schols

  ArcGIS, QGIS, Python
  4.5    
  200 beoordelingen
  354 studenten gingen je voor

  Maarten Wouters

  AutoCAD, MicroStation, Revit
  4.4    
  11 beoordelingen
  47 studenten gingen je voor


  Anoniem

  13 maanden geleden

  Anoniem

  13 maanden geleden

  Anoniem

  3 jaren geleden

  Anoniem

  3 jaren geleden
  Bekijk alle reviews
  Violet Bothof

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen over MicroStation voor AutoCAD kenners

  Deze cursus is een 2-daagse training gericht op het leren van MicroStation voor professionals die al bekend zijn met AutoCAD. Het biedt een diepgaande kennis van de verschillen en overeenkomsten tussen beide software.

  De cursus behandelt diverse functies van MicroStation, waaronder de User Interface, basisinstellingen, Accudraw, Color Palette en Command Line.

  MicroStation en AutoCAD hebben verschillende user interfaces en functionaliteiten. Deze cursus helpt bij het begrijpen van deze verschillen en de vertaalslag van AutoCAD naar MicroStation.

  Ja, de cursus behandelt specifieke commando’s en functies van MicroStation, waardoor je efficiënt kunt overschakelen van AutoCAD naar MicroStation.

  De cursus duurt twee dagen en is intensief, waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komen om een volledige leerervaring te bieden.

  De cursus omvat praktische oefeningen voor het importeren en converteren van bestanden tussen AutoCAD en MicroStation, met aandacht voor de verschillen in bestandsformaten en -structuren.

  Ja, naast de basisvaardigheden worden ook geavanceerde functies van MicroStation behandeld, waardoor je een grondige kennis van de software krijgt.

  Op de eerste dag focus je op de User Interface en Basisinstellingen, Color en Color Palette, Command Line en Key-in, en andere essentiële functies van MicroStation.

  De cursus leert je hoe je de vertrouwde concepten en commando’s van AutoCAD kunt vertalen naar MicroStation-acties, en biedt inzicht in de unieke functies van MicroStation.

  De cursus duurt 2 dagen, met lesuren van 9.00 tot 16.00 uur. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, lunch en een laptop. Online deelname is ook mogelijk.