Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

C# Programmeren

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

Deze basiscursus C# programmeren duurt 3 dagen en kost  € 1395,-. C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal die vanuit de programmeertaal C is afgeleid. Ook de taal C++ heeft veel gemeen met de taal.

Inhoud

Tijdens deze training maakt u gebruik van Visual Studio. Visual Studio is dé ontwikkelomgeving voor C#. Tijdens de eerste 2 dagen van de cursus komen de begrippen data-abstractie met het C# en overerving uitgebreid aan bod. De derde dag van de training is gewijd aan operator overloading en de faciliteiten van de objectgeoriënteerde I/O-bibliotheek. Op de laatste cursusdag komen templates en exception handling aan de orde. Daarnaast wordt er ingegaan op STL (Standard Template Library), het belangrijkste onderdeel van de C# bibliotheek.

Ook komt de class aan bod en de daaraan gerelateerde inline functies in plaats van macro’s, functie-overloading, constructoren en destructoren, initialisatie, deep versus shallow copy en namespaces. Er wordt gekeken wanneer er gebruikt wordt gemaakt van overerving. Er worden zowel base als derived classes gecreëerd. Ook wordt er besproken hoe variabelen kunnen worden gedeclareerd. Zo heb je de private, protected en public member-variabelen. C# heeft nog veel meer mogelijkheden, namelijk: references, type-conversie, geheugenbeheer met new en delete, templates, exception-handling en namespaces. Overige onderdelen van de standaardbibliotheek, waaronder de I/O-bibliotheek. Overriding Polymorhism, Abstract classes, interfaces en exception handling, Packages en import statements, Filesystem I/O, Threading.

Leerdoelen van deze cursus:

  • De cursist heeft kennis van de C# syntax.
  • Je kan de besproken C# specifieke concepten toepassen in de praktijk.
  • De cursist is bekend met de voor en nadelen van de programmeertaal C# en alles wat daarbij komt kijken.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand