Cursus C# leren Programmeren

Programmeren Cursusduur: 3 dagen

C# is een objectgeoriënteerde programmeertaal die vanuit de programmeertaal C is afgeleid. Ook de taal Java heeft veel gemeen met deze taal.

In deze cursus leert u de basisprincipes van de de programmeertaal C#.  Hierbij maakt u gebruik van de Visual Studio IDE. Visual Studio is dé ontwikkelomgeving voor C#. Om deel te nemen aan deze cursus, is ervaring met programmeren niet noodzakelijk.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €1495,- Excl. btw

  Cursusduur: 3 dagen

  Dagindeling cursus C# programmeren

  Dag 1

  De eerste dag gaan we aan de slag met het instellen van Visual Studio (IDE) en gaan we data toewijzen aan variabele en controles uitvoeren met condities.

  Aan het einde van deze dag:

  • Kunt u Visual Studio instellen voor het programmeren in C#
  • Bent u bekend met de onderwerpen data-types, type-conversies, collecties, variabelen en condities
  Dag 2

  De tweede dag is gewijd aan objectgeoriënteerd programmeren en classes. Ook leert u om de code beter te structureren door afscherming.

  Aan het einde van deze dag:

  • Kunt u objectgeoriënteerd programmeren
  • Bent u bekend met de daaraan gerelateerde concepten functie-overloading, contructoren, initialisatie, overerving en namespaces
  • Code structureren met access modifiers en namespaces
  Dag 3

  De derde dag van de training is gewijd aan overige onderwerpen van de .NET bibliotheek. U leert code te schijven die minder foutgevoelig is, en het lezen en schijven van externe data in uw programma. Ook leert u hoe u code efficiënt kunt hergebruiken.

  Aan het einde van de deze dag:

  • Bent u bekend met concepten zoals operator overloading, abstact classes, interfaces, generics en exceptions
  • Kunt u bestaande data inlezen en resultaten wegschijven met C#
  • Code van andere gebruiken door midden van NuGet en usings

  Leerdoelen

  • De cursist heeft kennis van de C# syntax
  • De cursist kan de besproken C# specifieke concepten toepassen in de praktijk
  • De cursist is bekend met de voor- en nadelen van de programmeertaal C# en alles wat daarbij komt kijken

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.