Online Support Python Programmeren Programmeren

Een Online Support kost: €695,– ex btw.

U gaat één dag van 9.00 tot 16.00 online met een ervaren specialist. Hij / zij helpt u met een aantal zaken waar u tegen aan loopt in de praktijk en geeft u uitleg over geavanceerde ontwerpen.

Deze Online Support Python programmeren is 1 op 1 en duurt 1 dag van 9.00 tot 16.00 uur en kost €695,-. De deelnemer wil snel op gang geholpen worden met Python programmeren of heeft al wel wat ervaring maar loopt in de praktijk tegen bepaalde problemen aan. Onze ervaren docent / specialist helpt u dan in één dag een stuk verder. Python is een programmeertaal die begin jaren ’90 ontwikkeld werd door Guido van Rossum, destijds verbonden aan het Centrum voor Wiskunde en Informatie in Amsterdam. De taal is mede gebaseerd op inzichten van professor Lambert Meertens. Hij had een op BASIC-gebaseerde taal genaamd ABC ontworpen, maar dan met allerlei zeer geavanceerde datastructuren. Inmiddels wordt de taal doorontwikkeld door een enthousiaste groep, geleid door Van Rossum, recent nog werkzaam bij Google, maar nu in dienst van Dropbox. Deze groep wordt ondersteund door vrijwilligers op het internet.

Inschrijven

    De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

    Basisbeginselen Gegevens inlezen, bewerkingen uitvoeren Installeren van packages zoals NumPy en SciPy Connectie maken met databases en gebruik van sql in python Bewerken van xls en word bestanden Schrijven van scripts en functies in python Objectoriëntatie met Python Python gebruiken in GIS pakketten Python en Arduino Inschrijven Naam Email

    Wellicht heeft u ook interesse in:

    Cursus: Python Basis Cursus: Python Gevorderd Cursus: Python en QGIS Cursus: Python en ArcGIS Cursus: Python en Arduino