Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Cursus: Intro Copernicus Cloud Platform Wekeo​

Omschrijving

De cursus Intro Copernicus Platform Wekeo duurt 2 dagen en kost €995.

Om de toegang tot de gegevens te vergemakkelijken en te standaardiseren heeft de Europese Commissie de vijf cloud platformen laten bouwen die gecentraliseerde toegang bieden tot de gegevens en informatie van Copernicus en tot tools voor de verwerking van die gegevens. Deze platforms worden DIAS genoemd: Data and Information Access Services (Diensten voor toegang tot gegevens en informatie).

Eén van deze platformen is Wekeo. Het Wekeo platform maakt het voor de gebruiker mogelijk gegevens en informatie van Copernicus te zoeken, bewerken, verwerken en downloaden. Het biedt toegang tot de Sentinel-gegevens van Copernicus en tot de informatieproducten van de zes operationele diensten van Copernicus, in combinatie met cloud tools.

Daarnaast is toegang mogelijk tot aanvullende commerciële gegevens  en tot extra aanbiedingen op het vlak van ondersteuning of prioriteit. Gebruikers van Wekeo kunnen nieuwe toepassingen ontwikkelen en hosten in de cloud.

Inhoud Cursus: Intro Copernicus Cloud Platform Wekeo​

In deze cursus wordt u door een ervaren specialist door alle mogelijkheden heen geleid. U gaat zelf al een echte data-analyse opzetten en een applicatie ontwikkelen.

Tijdens deze cursus leert u het platform kennen en voert u onder begeleiding van de docent een aantal oefeningen uit.

Creodias
  • Inschrijven


    ApeldoornOnline

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: