Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

Bentley Map Basis

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus Bentley Map Basis duurt 2 dagen en kost €995,-. Bentley Map Select Series 1(2) is een Geografisch Informatie Systeem (GIS), gericht op organisaties die zich bezighouden met het plannen, ontwerpen, bouwen, en beheren van de infrastructuur. Deze applicatie werkt op het standaard tekenpakket MicroStation, met uitgebreide functionaliteiten voor het creëren, beheren, en analyseren van geografische gegevens.

Inhoud

In deze cursus Bentley Map Basis ligt het accent op het gebruik en toepassingsmogelijkheden. Zoals het tekenen van bestaande GIS-objecten (features) die vooraf in Bentley Geospatial Administrator zijn gedefinieerd. Daarnaast komen de mogelijkheden van Bentley Map aan bod, zoals het uitwisselbaarheid overige GIS formaten, de opbouw van kaartbeelden,het uitvoeren van ruimtelijke analyses, het maken van thematische kaarten en de print functionaliteiten.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • Tekenen van bestaande GIS-objecten
  • Mogelijkheden van Bentley Map leren kennen
  • Functies kunnen uitvoeren

Bekijk ook de cursus Bentley Map Beheer. Heeft u interesse in een andere cursus? Bekijk al onze cursussen op alfabet.

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand