Power BI Desktop

Data-Analyse Cursusduur: 1 dag

Maak en publiceer uw rapporten in Power BI, zodat u anderen overal en altijd kan voorzien van tijdige inzichten.

Power BI Desktop is ontworpen voor analisten. Geavanceerde interactieve visualisaties worden gecombineerd met ingebouwde gegevensquery’s en -modellering.

Tijdens de cursus leert u met Power BI Desktop makkelijker en efficiënter rapportages te maken met de data die binnen uw organisatie is opgeslagen. Maak connecties met al uw data, of deze nu in de Cloud staan of on premise, of het nu om een database of om een Excel-bestand gaat. Power BI Desktop heeft honderden connectors voor elk denkbare databron.

Al deze data kunt u eenvoudig transformeren en manipuleren zodat u ze snel in een rapport kunt zetten.

Maak relaties aan tussen de verschillende databronnen en ontdek patronen die u anders niet zou ontdekken. Maak interactieve raportages met prachtige visuele effecten en deel deze data met iedereen via desktop, web of mobile.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €695,- Excl. btw

  Cursusduur: 1 dag

  Dagindeling

  Dag 1

  De cursusdag begint met een presentatie over de basisprincipes van Power BI Desktop. Hierin worden de functies en mogelijkheden van de software besproken. Daarna gaat u zelf aan de slag met het maken van een rapportage. Dat begint bijt het inladen van data. U leert hoe deze data met elkaar kunt verbinden en manipuleren. Hierna leert u hoe u deze data interactief kunt maken met visuele effecten en hoe u deze data kunt delen.

  Leerdoelen

  • U leert de basisprincipes van Power BI kennen.
  • U leert uw data eenvoudig geschikt te maken voor rapportage.
  • U leert interactieve rapportages te maken.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.