Introductie 3D Geo-Informatie

Landmeetkunde Cursusduur: 1 dag

De cursus Introductie 3D Geo-Informatie geeft projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en andere gebruikers van meetgegevens een goed overzicht en inzicht in het werken met 3D Geo-Informatie

Er wordt steeds meer gewerkt met 3D Geo-informatie. In de toekomst zullen de geo-basisregistraties allemaal 3D worden. Wat komt er op ons af? Waar moet je op letten als je dat stap van 2D werken naar 3D werken maakt? Dat leer je in deze cursus Introductie 3D Geo-Informatie.

Geo-ICT Training Center, Nederland - cursus Introductie 3D Geo-informatie

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €650,- Excl. btw

  Cursusduur: 1 dag

  Dag indeling

  Dag 1

  De volgende onderwerpen komen tijdens de cursus Introductie 3D Geo-Informatie aan bod:

  • Wat speelt er in de digitale (meet)wereld en hoe ontwikkelt die zich?
  • Wat is de relatie tussen coördinaten, 3D-modellen en BIM?
  • Wat voor instrumenten worden ingezet en van welke diensten kan ik gebruik maken?
  • Waar liggen mogelijkheden, risico’s en eventueel oorzaken van faalkosten?

  Leerdoelen

  De cursus Introductie 3D Geo-informatie heeft de volgende leerdoelen:

  • Begrijpen van 3D Geo-Informatieconcepten: Het eerste leerdoel is om deelnemers vertrouwd te maken met de basisconcepten van 3D Geo-Informatie, zoals coördinaten, 3D-modellering en de relatie met BIM. Hierdoor kunnen ze een diepgaand begrip ontwikkelen van de kernprincipes van 3D-geografische informatie.
  • Toepassen van 3D Geo-Informatie: Deelnemers moeten leren hoe ze 3D Geo-Informatie kunnen toepassen in hun professionele context. Dit omvat het kunnen gebruiken van instrumenten en diensten om 3D-geografische gegevens te verzamelen, analyseren en presenteren.
  • Identificeren van kansen en risico’s: Een belangrijk leerdoel is het vermogen van deelnemers om kansen en risico’s te identificeren die verband houden met het werken met 3D Geo-Informatie. Ze moeten in staat zijn om de voordelen van 3D-gegevensgebruik te herkennen, maar ook de mogelijke valkuilen en uitdagingen begrijpen.
  • Efficiënt beheren van 3D Geo-Informatieprojecten: Tot slot, deelnemers moeten leren hoe ze 3D Geo-Informatieprojecten effectief kunnen beheren. Dit omvat het vermogen om faalkosten te verminderen door een grondig begrip van 3D-gegevens en projectmanagementtechnieken toe te passen om projecten succesvol af te ronden.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.