Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: QGIS Gevorderd

Omschrijving

De cursus QGIS Gevorderd duurt 2 dagen en kost € 995.

QGIS is een krachtige Desktop GIS oplossing waaraan geen licentiekosten zijn verbonden. Deze cursus is bedoeld voor personen die al enige kennis hebben van QGIS of die de QGIS basiscursus hebben gevolgd.

Inhoud Cursus QGIS Gevorderd:

Tijdens de twee cursusdagen wordt ingegaan op een groot aantal instellingen en geavanceerde functionaliteiten van QGIS. U leert bijvoorbeeld meer over GIS bestanden, datatypes en database connecties.  Deze database connecties worden vervolgens ingezet bij het analyseren en bewerken van geografische informatie. Ook wordt ingegaan op projectinstellingen, templates en het presenteren van data. Hierbij komen op verschillende plaatsen in het pakket ook de expressies van QGIS aan bod.

Deze QGIS Gevorderde cursus is gericht op mensen uit de praktijk. Dit betekent dat u ook eigen voorbeelden kan aandragen. Op basis van de ervaring en wensen van de cursisten, worden onderwerpen wel of niet opgenomen in de cursus.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

  • Inschrijven

    Cursus volgen in ApeldoornCursus Online volgen


    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: