Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

10 werk naar werk trajecten,

30 trainees

Cursus: Qlik Sense Geoanalytics

Omschrijving

De cursus Qlik Sense Geoanalytics duurt 2 dagen en kost €1095,-.

Deze cursus is interessant voor mensen die het pakket Qlik Sense desktop al kennen maar nu ook geografische data in hun data-analyses willen gaan toepassen. Een heel groot deel van de data is te koppelen aan een locatie op aarde en men wil dat ook gebruiken in data-analyses.

Met Qlik GeoAnalytics kunt u eenvoudig geografische kaart lagen maken en uw
geografische gegevens analyseren. Qlik Sense GeoOperations maakt geografische berekeningen en functies Qlik Cloud Services mogelijk. Met Qlik Sense GeoOperations kunt u ook geografische gegevens laden uit bronnen zoals GeoJSON en ESRI-shapefiles.

Qlik GeoAnalytics voor Qlik Sense kan meerdere kaartlagen aan en is gemakkelijk te gebruiken. In deze cursus Qlik Sense Geoanalytics gaat de cursist kaart lagen in het pakket slepen, deze worden onmiddellijk op de kaart weergegeven.

Inhoud Cursus Qlik Sense Geoanalytics: 

De cursist gaat met deze data meerdere soorten van visualisaties maken en werken met verschillende laagtypen, zoals bubbels, lijnen, gebieden, cirkeldiagrammen, staafdiagrammen, labels en thematische presentaties. De cursist gaat geografische gebieden gebruiken en maakt
verschillende visualisaties. De data-analist wordt nu ook GIS specialist.

  • Inschrijven

    Cursus volgen in ApeldoornCursus Online volgen


    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.

    Wellicht heeft u ook interesse in: