Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: Rust Programmeren

Omschrijving

Deze basiscursus Rust programmeren duurt 3 dagen en kost  €1495,-. 

In de cursus Rust Programmeren leert u software te ontwikkelen met de innovatieve programmeer taal Rust. Rust is een nieuwe, praktische systeem programmeertaal waarmee je razendsnelle code produceert.  Met Rust voorkom je  bijna alle crashes en data races. 

Rust is een taal met meerdere paradigma’s, zowel imperatief als functioneel en Rust richt zich op veilige, high-performance, concurrent applicaties.

Inhoud Cursus Rust Programmeren: 

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:  basis rust programmeer concepten, ownership, data structure, enums en pattern matching, packages, crates, modules, collections, error handling, automated testing iterators, closures en concurrency.

Tijdens de cursus worden een aantal programmeervoorbeelden bekeken en de deelnemers krijgen ook de ruimte om zelf een aantal oefeningen te doen met Rust programmeren.

Rust blijkt een productieve tool te zijn voor samenwerking tussen grote teams van ontwikkelaars met verschillende niveaus van systeemprogrammeringskennis. Low-level code is vatbaar voor een verscheidenheid aan subtiele bugs, die in de meeste andere talen alleen kunnen worden opgevangen door uitgebreide tests en zorgvuldige codebeoordeling door ervaren ontwikkelaars. In Rust speelt de compiler een poortwachtersrol door te weigeren code te compileren met deze ongrijpbare bugs, inclusief concurrency-bugs. Door samen te werken met de compiler kan het team zijn tijd besteden aan het focussen op de logica van het programma in plaats van het opsporen van bugs.

  • Inschrijven


    ContactlesOnline mee doen

    Wellicht heeft u ook interesse in: