GPS Snel aan de slag

Landmeetkunde Cursusduur: 1 dag

Tijdens deze cursus gaat u met een GPS ontvanger nauwkeurig landmeten en op de bijbehorende tablet voert u extra gegevens in.

Geo-ICT Training Center, Nederland - Snel aan de slag met GPS

De cursus GPS Snel aan de slag is bedoeld voor mensen die het meten met GPS interessant vinden en het nu ook eens willen uitproberen.

GPS is voor veel mensen een zwarte doos waar een aantal getallen uit komen, maar wat stellen die getallen voor? Wie zegt dat die getallen kloppend zijn? En hoe goed zijn die getallen? Zijn ze betrouwbaar? Op deze vragen wordt tijdens de cursus antwoord gegeven.

Deze cursus is vooral bedoeld voor mensen die interesse hebben in het meten met GPS en dat ook eens willen uitproberen.  Mensen die echt professioneel landmeter willen worden en nauwkeurig metingen willen gaan doen kunnen beter deelnemen een de cursus GPS Basis of aan de complete Leergang Landmeetkunde

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €695,00 Excl. btw

  Cursusduur: 1 dag

  Dag indeling

  Dag 1

  Geo-ICT Training Center, Nederland - Snel aan de slag met GPSDe cursus GPS Snel aan de slag start met een uitleg over de oorsprong van GPS en vervolgens wordt toegelicht hoe GPS precies werkt. Vervolgens krijgt u uitleg over het Nederlands coördinatenstelsel waarin vrijwel alle geografische kaarten worden vastgelegd. Vervolgens wordt er gekeken naar de betrouwbaarheid en precisie van GPS. De deelnemers gaan vervolgens in groepjes van 2 naar buiten met een landmeetopdracht in de omgeving.

  Leerdoelen

  • Na deze cursus is uw begrip wat landmeters doen kraakhelder geworden
  • U weet meer van de geosector en wat het onderdeeltje landmeten daarin betekent
  • Na de cursus bent u in staat om met GPS eenvoudige landmeetkundige metingen te doen
  • Wellicht heeft u voor u zelf bepaald of werken in de geosector iets voor u is en gaat u nog meer cursussen volgen of u gaat de mbo geodata en design doen

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.