Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Cursus: JAVA leren Programmeren

Omschrijving

De cursus JAVA programmeren duurt 3 dagen en kost € 1495,-.

JAVA is een platformonafhankelijke, objectgeoriënteerde programmeertaal ontwikkeld door Sun Microsystems Inc. Tijdens deze training maakt u gebruik van een Eclipse ontwikkelomgeving. U wordt gedurende 3 dagen begeleid door een ervaren docent JAVA. Na deze cursus bent u in staat om zelfstandig JAVA applicaties te schrijven. Ervaring met programmeren is niet noodzakelijk, maar kan u enorm helpen om de concepten makkelijker tot u te nemen. Leren programmeren met Python geeft u extra handvatten hierbij.

Inhoud Cursus: Java leren Programmeren:

Allereerst kijken we naar de manier waarop JAVA code omgezet wordt in byte code. Daarna zal een introductie worden gegeven in objectgeoriënteerd programmeren. Hierbij komen onderwerpen als classes, objecten en constructors aan de orde. Om in JAVA daadwerkelijk programmatuur te schrijven zullen een aantal standaard programmeerconcepten begrepen moeten worden. Denk hierbij aan datatypes, variabelen, strings, arrays, flow control en expressies. Nadat er zowel een bredere kennis is ontstaan van objectgeoriënteerd programmeren en standaard programmeerconcepten kan er dieper worden ingegaan op objectgeoriënteerd programmeren.  

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

Als van al deze kennis meer begrip is ontwikkeld zullen een aantal extra onderwerpen worden uitgelegd. Denk hierbij aan exception handling, packages en import statements, filesystem I/O en de JAVA API.

Leerdoelen tijdens de cursus:

  • Inschrijven


    ContactlesOnline mee doen