Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online) , bij u in company 

Cursus: JAVA leren Programmeren​ (3 dagen)

Omschrijving

De cursus JAVA programmeren duurt 3 dagen en kost € 1495.

Java is een platformonafhankelijke, Objectgeoriënteerde programmeertaal ontwikkeld door Sun Microsystems Inc. Tijdens deze training maakt u gebruik van een Eclipse ontwikkelomgeving. U wordt gedurende 3 dagen begeleidt door een ervaren Java Docent. Na deze cursus bent u in staat om zelfstandig JAVA applicaties te schrijven. Ervaring met programmeren is niet noodzakelijk maar kan u enorm helpen om de concepten makkelijker tot u te nemen. Leren programmeren met python geeft u extra handvatten hierbij.

Inhoud Cursus: Java leren Programmeren​:

De volgende onderwerpen komen aan bod. Ten eerst zal er worden gekeken hoe JAVA code omgezet wordt in byte code. Daarna zal een introductie worden gegeven in Objectgeoriënteerd Programmeren. Hierbij komen onderwerpen als classes, objecten en constructors aan de orde. Om in JAVA daadwerkelijk programmatuur te schrijven zullen een aantal standaard programmeerconcepten begrepen moeten worden. Denk hierbij aan: data types, variabelen, strings, arrays, Flow control en expressies. Nadat er zowel een bredere kennis is ontstaan van Object Georiënteerd programmeren en standaard programmeer concepten kan er dieper worden ingegaan op Object Georiënteerd programmeren.  

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens deze cursus:

Als van al deze kennis meer begrip is ontwikkeld zullen een aantal extra onderwerpen worden uitgelegd. Denk hierbij aan: exception handling, Packages en import statements, Filesystem I/O en de Java API.

Leerdoelen tijdens de cursus:

  • Inschrijven


    ApeldoornOnline

    Groepskorting

    Indien u meerdere cursisten aanmeldt voor deze cursus geldt een korting van 25% op de 2e cursist, 50% op de 3e cursist en 75% op de 4e, 5e, 6e ,7e en 8e cursist.