Geo-ICT Training Center, Nederland organiseert maandelijks diverse cursussen in meerdere locaties. Bijna alle cursussen kunnen ook online gevolgd worden.

Meld u aan voor één van onze 200 CAD, GIS, Geodesie, ICT of Data-analyse cursussen in één van onze locaties (Apeldoorn, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam).

MicroStation NLCS

  • Omschrijving
  • Planning en Aanmelden

De cursus MicroStation V8i NLCS duurt 1 dag en kost € 595,-. NLCS staat voor Nederlandse CAD Standaard en is de nieuwe tekenstandaard voor de GWW sector. De NLCS is een initiatief van onder andere Rijkswaterstaat, de vier grote gemeentes en een groot aantal toonaangevende ingenieursbureaus en wordt ondersteund door de CUR Bouw en Infra, het CROW en Stabu.

Inhoud

Leer de NLCS begrijpen en toepassen, Leer NLCS tekeningen maken toetsen. Het belangrijk dat je begrijpt hoe de standaard in elkaar zit. Opdrachtgevers zullen de standaard moeten begrijpen om tekeningen te kunnen maken of te kunnen controleren. Opdrachtnemers zullen de NLCS moeten begrijpen om tekeningen te kunnen lezen en te kunnen maken. Speciaal voor deze doelgroepen hebben wij een NLCS cursus ontwikkeld. In deze NLCS cursus wordt duidelijk hoe de NLCS in elkaar zit en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Met deze basis ben je in staat om snel en eenvoudig tekeningen te maken die voldoen aan de NLCS en te controleren of tekeningen voldoen aan de NLCS-standaard. Voorkennis De NLCS cursus is globaal ingedeeld in twee delen. In het eerste deel gaan we in op de structuur van de NLCS en leert u begrijpen hoe deze standaard in elkaar zit. Hiervoor is geen specifieke voorkennis vereist. In het tweede deel leert u MicroStation tekeningen maken en toetsen conform de NLCS. Hiervoor is basiskennis van MicroStation vereist. Ook wanneer u geen tekeningen gaat maken, maar wel met de NLCS te maken krijgt is het zinvol om deze cursus te volgen. Door dit tweede deel te volgen leert u in ieder geval wat u van een MicroStation tekenaar mag verwachten.

Leerdoelen tijdens deze cursus:

  • NLCS begrijpen en toepassen
  • NLCS tekeningen maken

Voer de volgende code in: captcha

Sluit Menu
×

Winkelmand