Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

50 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: ArcGIS Online

De cursus ArcGIS Online duurt 3 dagen en kost € 1395,- excl. BTW.

Omschrijving

In deze cursus leert u de functionaliteiten van ArcGIS Online kennen en effectief toepassen. 

Inhoud 

De complete cursus is samengesteld uit 3 ééndaagse cursussen die ook afzonderlijk kunnen worden gevolgd. Het betreft de Services, Webmaps en Design. Als voorkennis is ArcGIS Desktop Basis gewenst. Het ArcGIS-platform brengt kaarten, apps, data en mensen bij elkaar om slimmere beslissingen te nemen. Ook wordt innovatie mogelijk gemaakt in uw organisatie door het ArcGIS-platform. Het is een online, samenwerkend web-GIS waarmee u kaarten, scènes, apps, lagen, analyses en gegevens kunt gebruiken, maken en delen.

Dagindeling

Dag 1: Services


Op de eerste cursusdag leert u alles over de services die het ArcGIS platform te bieden heeft en hoe u deze het beste kunt toepassen voor uw doeleinden. U leert het programma ArcGIS Online kennen en neemt samen met de docent alle functies door. Aan de hand van oefeningen krijgt u het werken met ArcGIS Online in de vingers.

Dag 2: Webmaps

 
Op de tweede dag leert u hoe u Webmaps kunt toepassen binnen ArcGIS Online. Webmaps is een interactieve display van geografische informatie waarmee u verhalen kunt vertellen en informatie voor uw gebruikers visueel kunt maken. U leert de beste tips & tricks waarmee u uw Webmaps toepassingen kunt optimaliseren.
 
Dag 3: Design
 
Op de laatste cursusdag leert u alles over het design in ArcGIS Online. U leert de Best Practices van design. Ook behandelt de cursus de beste manieren om uw projecten te delen met gebruikers.

 

Leerdoelen

 • ArcGIS Online leren kennen
 • Online samenwerken met GIS
 • Kaarten, scènes, apps, lagen, analyses, data gebruiken, maken en delen
 • Inrichting en beheer
 • Informatieproducten maken
 • Webmaps
 • Apps
 • Services
 

  NeeJa


  Wellicht heeft u ook interesse in: