Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: GeoStruct

De cursus duurt 2 dagen en kost € 1095.  Als voorkennis is enige basiskennis van AutoCAD erg handig maar niet noodzakelijk.

Omschrijving

De deelnemers leren met het pakket GeoStruct glasvezel netwerken te ontwerpen.

Inhoud

Het bouwen van een modern infrastructuurnetwerk, van FTTX tot 5G, is uitdagend en complex. GeoStruct vereenvoudigt en optimaliseert dit proces door de end-to-end planning en het beheer van nieuwe en bestaande netwerken te ondersteunen. Geostruct stelt telecombedrijven, aannemers, projectontwikkelaars en bouwers in staat om de volgende generatie netwerken transparant te plannen, ontwerpen, realiseren en beheren in één database. 

De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee en lunch wordt gezorgd. Ook zijn op de cursuslocatie genoeg laptops aanwezig met een GeoStruct licentie. U hoeft dus niets mee te brengen.

Dagindeling

Dag 1: Onder GeoStruct zit een CAD motor. In deze cursus leert u daarmee werken. Op de eerste dag gaat u alle CAD functies (tekenen, muteren, coördinaten, references, rasterfiles) te gebruiken. U gaat ook connecten met PDOK en u leert welke kaartmateriaal allemaal beschikbaar is in Nederland en hoe u dat kunt toepassen in GeoStruct. U leert BAG, BGT, Kadasterkaarten te gebruiken. Na deze eerste dag weet u ook hoe u alle instellingen in Geostruct goed zet om optimaal te kunnen werken.

Dag 2: In de tweede dag ligt de nadruk op het tekenen van kabels en leidingen. U maakt kennis met het enorme aanbod aan reeds bruikbare geografische kaarten en leert hoe u dit kunt gebruiken als ontwerper. Hier geldt bij uitstek: een goede voorbereiding is het halve werk. Na de cursus ben u in staat te functioneren als een productieve geostruct-engineer.

Geo-ICT Training Center, Nederland - GeoStruct


    ContactlesOnline mee doen

    NeeJa
    Leerdoelen

    Het pakket Geostruct goed leren kennen om daarmee glasvezelnetwerken te tekenen en te ontwerpen

    Wellicht heeft u ook interesse in: