Platform voor starters in de geosector

200 cursussen, 20 online supports, 60 moocs,

40 trainees, omscholers, specialisten en docenten

Leslocaties: Apeldoorn, Virtueel(online), In company 

Cursus: GeoStruct

Omschrijving

De cursus duurt 2 dagen en kost € 1095. Als voorkennis is AutoCAD kennis handig maar niet persé noodzakelijk.

Het bouwen van een modern infrastructuurnetwerk, van FTTX tot 5G, is uitdagend en complex. GeoStruct vereenvoudigt en optimaliseert dit proces door de end-to-end planning en het beheer van nieuwe en bestaande netwerken te ondersteunen. Geostruct stelt telecombedrijven, aannemers, projectontwikkelaars en bouwers in staat om de volgende generatie netwerken transparant te plannen, ontwerpen, realiseren en beheren in één database. 

De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch wordt gezorgd. En ook van laptops voorzien van Geostruct met licentie. U hoeft niets mee te brengen.

Inhoud

  • Onder GeoStruct zit een CAD motor. In deze cursus leert u daarmee werken. Op de eerste dag gaat u alle CAD functies (tekenen, muteren, coördinaten, references, rasterfiles) te gebruiken. U gaat ook connecten met PDOK en u leert welke kaartmateriaal allemaal beschikbaar is in Nederland en hoe u dat kunt toepassen in GeoStruct. U leert BAG, BGT, Kadasterkaarten te gebruiken. Na deze eerste dag weet u ook hoe u alle instellingen in Geostruct goed zet om optimaal te kunnen werken.
  • In de tweede dag ligt het accent meer op het tekenen van kabels en leidingen. U gaat ervaren welke zee aan bruikbare geografische kaarten er al is en hoe u dit kunt gebruiken als ontwerper. Hier geldt bij uitstek: een goede voorbereiding is het halve werk. Na de cursus ben u in staat te functioneren als een productieve geostruct-engineer.
  • Inschrijven


    ContactlesOnline mee doen

    Wellicht heeft u ook interesse in: