AutoCAD voor MicroStation kenners

CAD Cursusduur: 2 dagen

Deze cursus is geschikt voor mensen die oudere versies van AutoCAD, MicroStation of een ander CAD-pakket reeds goed kennen, maar nu veel te maken hebben met de nieuwste versies van AutoCAD.

Met de cursus AutoCAD voor MicroStation kenners maken we van u, een CAD-kenner, een ervaren AutoCAD-kenner. Er wordt ingegaan op de taal van AutoCAD en hoe dat zich vertaald naar andere CAD-pakketten zoals MicroStation. Welke functies heeft hebben andere CAD pakketten zoals MicroStation wel en AutoCAD niet en andersom. Tot slot wordt er gekeken naar de mogelijkheden van uitwisseling tussen verschillende pakketten.

Inschrijven


  Korting: 10% bij 3 cursisten
  15% vanaf 4 cursisten

  €795,- Excl. btw

  Cursusduur: 2 dagen

  Dagindeling

  Dag 1

  Op de eerste dag wordt AutoCAD vergeleken met MicroStation. AutoCAD lijkt in een aantal opzichten op MicroStation maar de terminologie en opzet wijkt af. Denk hierbij aan verschillen in muisbedieningen, de interface commando’s en selecteren, Door inzicht te krijgen in deze verschillen wordt het veel gemakkelijker om de overstap naar AutoCAD te maken. Vervolgens maakt de cursist een start met verschillende oefeningen om al enkele basisfuncties van AutoCAD te leren kennen.

  Dag 2

  Op dag 2 gaan we door met de belangrijkste basisfuncties van AutoCAD onder de knie krijgen, aan de hand van diverse oefeningen. Aan het einde van de cursusdag kan de cursist net zo goed met AutoCAD werken als met Microstation.

  Leerdoelen

  • De taal van AutoCAD leren kennen.
  • Functies van AutoCAD versus functies binnen andere pakketten.
  • Mogelijkheden tot uitwisseling.

  Meer informatie?

  Heb je vragen over de inhoud van de cursus? Of twijfel je of de cursus aansluit bij jouw leerdoelen of wensen? Liever incompany of een privé cursus? We helpen je graag verder.

  Mijn naam is Violet Bothof. Cursuscoördinator. Wilt u meer informatie?

  Andere cursussen

  Veelgestelde vragen

  Na de cursus mag je nog 2 weken vragen stellen aan de docent. De docent geeft al weer andere cursussen dus het best kun je je vragen mailen naar info@geo-ict.nl. Je vraag wordt voorgelegd aan de docent en binnen 24 uur krijg je antwoord op je vraag.

  Als je al wat verder bent en je loopt in de praktijk tegen problemen op waar je zelf niet uit komt dan kun je het best gebruik gaan maken van een Online Support. Je gaat dan één dag online met de docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

  Als je in de praktijk tegen problemen op loopt waar je zelf niet uit komt dan kun je 2 dingen doen. Je schrijft je in voor een basis of gevorderde cursus of je schrijft je in voor Online Support.

  Je gaat dan één dag online met een docent en je krijgt 1 op 1 maatwerk les. Al je problemen worden opgelost en je bent een flinke stap verder gekomen.

   

  Alle cursussen worden in contact les gegeven. De cursustijden zijn van 9.00 tot 16.00 uur. Voor koffie, thee, lunch en laptop wordt gezorgd. Online mee doen kan ook altijd. Je zit dan thuis op je eigen laptop en volgt de cursus in Google Meet mee. De lunch, koffie en thee moet je dan wel zorg voor zorgen.

  Je kunt per cursusdag beslissen of je naar onze locatie komt of dat je het online wil doen. Geef dit dan wel op tijd door aan de cursuscoördinator.

  Ja, dit doen we regelmatig. Onze docent komt dan naar uw locatie toe. Hij heeft laptops voor de cursisten bij zich. U hoeft alleen maar een lokaal bij u op locatie te regelen.

  U kunt uw wensen doormailen naar info@geo-ict.nl  dan mailen we u een offerte. Na opdrachtverlening neemt onze cursuscoördinator contact met u op om de lesdagen in te plannen.

  Na iedere cursus krijgen de cursisten een link naar ons evaluatieportaal. Daar kunt u melden wat je wel en niet goed vond aan de cursus. We doen altijd ons uiterste best maar toch kan het natuurlijk voorkomen dat u een klacht heeft. Klik op Klachtenregeling.  Daarin staat beschreven wat u kunt doen. Geo-ICT Training Center, Nederland is lid van de Nederlandse Raad voor Trainen en Opleiden ( NRTO ).

  Na de cursus mailen we u een link naar ons evaluatieportaal. Daar kun u inloggen en een evaluatieformulier in vullen en daar kunt u ook uw deelname certificaat downloaden.